Siirt'te Ramazan Şenlikleri

KHK kapsamında görevlendirme yapılan Siirt Belediyesince düzenlenen ramazan şenlikleri, çocuklara ve yetişkinlere yönelik etkinliklerle devam ediyor Belediye Başkan Vekili Taşkın: 'Bu minik yavrularımızın inşallah geleceğimiz olacaklarını burada müşahede ediyoruz' Vatandaşlardan Şahin: 'Belediye, bizlere eski ramazanları yaşatıyor. Belediyemizin bizler için yaptığı çalışmalar ve düzenlediği etkinliklerden mutluyuz'

Kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi, çocuklara ve yetişkinlere yönelik ramazan şenliklerini sürdürüyor.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen şenlikte, çocuklar için palyaço ve illüzyon gösterileri sunuldu.

Sanatçı Mustafa Caymaz'ın ilahiler okuyup şiirler seslendirdiği şenlikte, çocuklar da sahnede ilahi söyledi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı konuşmada, çocukları görünce büyük ümitlere kapıldıklarını söyledi.

Taşkın, 'Bu minik yavrularımızın inşallah geleceğimiz olacaklarını burada müşahede ediyoruz. Yurdumuz ve geleceğimiz onlara emanet.' dedi.

- 'Belediye, bizlere eski ramazanları yaşatıyor'

Etkinliğe katılan vatandaşlardan Yüksel Şahin, Siirt'in son zamanlarda hak ettiği hizmetlerle tanıştığını belirtti.

Şahin, şöyle konuştu:

'Belediye, bizlere eski ramazanları yaşatıyor. Belediyemizin bizler için yaptığı çalışmalar ve düzenlediği etkinliklerden mutluyuz. Çocuklarımıza ayrı, bizlere ayrı programlar düzenleniyor. Her gün iftar veriliyor. Belediye başkanımız çocuklarımızı sahneye çağırdı, onlara etkinlik düzenledi. Büyük küçük demeden herkes için kardeş gibi koşturuyor. Siirt'imiz daha güzel şeyleri hak ediyor. Bunların devamı gelecek inşallah.'

Fatma Adıgüzel de her gün şenliklere katılmaya gayret gösterdikleri ifade etti. 'Belediye başkanımızın çocukları sahneye alması, etkinliklere eşlik etmesi bizi canı gönülden mutlu ediyor. Çocuklarımız sahnedeyken belediye başkanımız çok duygulandı ve bizleri de duygulandırdı.' diyen Adıgüzel, hizmetlerinden dolayı Taşkın'a teşekkür etti.
Kaynak: AA