SESOB'un İftar Yemeği

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Zara ilçesinde oda başkanları esnaflarla iftar yemeğinde buluştu.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçedeki bir lokantada verilen iftar yemeğine İmranlı Esnaf ve Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Celalettin Demirer, Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Alegöz, Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur, Zara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ömer Yanıkoğlu, Zara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Öz, İmranlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Yurttaş ile odaların yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı.

Köksal, iftar sonrası yaptığı konuşmada, her yıl ramazan ayında teşkilat olarak iftar verdiklerini, başkan ve yöneticileriyle bir araya geldiklerini belirtti.

Hükümetin esnafa yardımcı olduğunu, bazı iyileştirmeler ve yapılandırmalar yaparak bir esnafı rahatlattığını aktaran Köksal, 'Odalarımızın ve esnaflarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye gayret gösteriyoruz. Bu sene iftarlarımızı da yerinde yaparak başkan ve yöneticilerimizle sohbet etme ve sorunlarını dinleme imkanı bulacağız.' dedi.

Kaynak: AA