Hisarcık Belediyesinden İftar Yemeği

Hisarcık Belediyesi tarafından protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlara iftar yemeği verildi.

Hisarcık Belediyesinden İftar Yemeği
Hisarcık Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Kaymakam Mahmuthan Arslan, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, iftar yemeğinin ilçedeki kurumlar, belediye personeli, muhtarlar ve vatandaşlar arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirtti.

Çalışkan, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılan Milletvekilimiz Ahmet Tan’a, Kaymakamımız Mahmuthan Arslan’a, daire müdürlerimize, muhtarlarımıza ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. Allah bu birlik beraberliğimizi bozmasın. Ramazan süresince tuttuğumuz oruçlar, yaptığımız dualar kabul olur inşallah” dedi.

İftar programında daha sonra söz alan Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan,”Hisarcık ilçemizin birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma anlamındaki bu üçüncüsü tertip edilen iftar yemeği inşallah bundan sonraki süreçte de bu manayla, bu ruhla devam eder” diye konuştu.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA