Gülsan Ve Kaşmir Çalışanları İftarda Buluştu

Geleneksel Gülsan Holding iftar buluşmaları kapsamında Gülsan Holding ve Kaşmir Halı çalışanları Kalender Plazada düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gülsan Ve Kaşmir Çalışanları İftarda Buluştu
Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kaşmir Halı çalışanlarıyla Gülsan çalışanları Kalender Plaza’da düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu ve Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topçuoğlu’nun da katıldığı iftar yemeğinde yapılan kura çekilişlerle kazanan işçilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu çalışanlarla yakından ilgilenerek Ramazan aylarını kutlarken Gülsan Holding bünyesinde 10, 15, 20 ve 25 yılını tamamlayan çalışanlara da günün anısına birer plaket verildi.

Birlik ve beraberlik içerisinde verimli bir yıl yaşadıklarını ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu Kaşmir Halı’nın markalaşması ve büyümesinde çalışanların ekip olarak büyük emekleri olduğunu ifade ederek “Ramazan ayının ülkemiz için huzur ve bereket ayı olmasını diliyorum. Sizlerin de ortak çabası ve ekip ruhu başarılarla dolu bir yıl geçirmemizi sağladı. Başarıya giden yolda elbette işveren ve çalışanların el ele vererek gerçekleştirilen işi en iyi yapma çabaları önem taşımaktadır. Kaşmir Halı arge ve inovasyonla önceki yıllara oranla bir hayli yol kat etti. Birlik ve beraberlik içerisinde Gülsan ailesi olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ülke kalkınmasına destek veremeye, üretmeye ve ürettiklerimizi en iyi koşullarda dünya pazarlarında pazarlayarak ülkemize döviz kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

İftar sonrası yapılan hediye çekilişinde de çalışanlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Bünyesinde üç bine yakın işçi istihdam eden Gülsan Holding’in çalışanlara yönelik düzenlediği iftar yemeklerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği ifade edildi.
Kaynak: İHA