Göcenoluk'ta İftar Coşkusu

Seyitgazi Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşmaları, Göcenoluk Mahallesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Okulun bahçesindeki iftar programında, mahalle sakinleri hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Göcenoluk'ta İftar Coşkusu
Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen iftar buluşmalarının bu sene dördüncüsü gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, "Rahmet ve bereket ayında, bugün iftar soframızı Cevizli mahallemizde kurduk. Bir dilim ekmeği birlikte paylaşıyorsak, bir bardak suyu birlikte içebiliyorsak, birlikte ellerimizi yaradana açıp dua ediyorsak, bizden mutlusu yok. İftar soframız hayırlara vesile olsun" şeklinde konuştu.

Göcenoluk Mahallesi Muhtarı Nasıf Şükrü Özyavuz, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve ekibine iftar programı sebebiyle teşekkür etti.

Göcenoluk Mahallesindeki iftar programına, Kütahya’nın Makasalanı ve Lütfiye köylüleri ile Seyitgazi’nin Sandıközü ve Salihler mahalleleri sakinlerinin de katıldığı belirtildi. (EFE)
Kaynak: İHA