ÇOMÜ İle GMKA Arasında Proje Anlaşması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) arasında 'Sınai Mülkiyet Hakları Süreç Yönetimi Eğitimi' projesi imzalandı.

ÇOMÜ'den yapılan açıklamada, Proje Koordinasyon Merkezi ve GMKA ile yürütülen çalışmalar kapsamında, 2017 Yılı Teknik Destek Programı 2. döneminde başarılı bulunan projeler arasında yer alan 'Sınai Mülkiyet Hakları Süreç Yönetimi Eğitimi' projesinin, düzenlenen törenle imzalandığı belirtildi.

Protokolün, ÇOMÜ Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Şahin Örnek ile GMKA Genel Sekreter Vekili Dr. Kasım Özek'in de katıldığı törenle imzalandığının ifade edildiği açıklamada, şöyle denildi:

'Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğünden 5 personel ve koordinatörlük ile iş birliği içerisinde çalışmakta olan üniversitemiz birimlerindeki 20 öğretim elemanına, sınai mülkiyet hakları konusunda eğitim verilecek. Düzenlenecek eğitimle ayrıca proje koordinasyon merkezi çalışanlarının patent başvuru dosyası belgeleri, tarifname, istem gibi konularda bilgi sahibi olması da hedefleniyor.'

Kaynak: AA