Bursa'da Otomobil Hırsızlığı Ve Kundaklama Şüphelileri Yakalandı

Bursa başta olmak üzere Bilecik, Balıkesir ve Yalova gibi illerde otomobil hırsızlığı ve kundaklama olaylarına karıştıkları iddia edilen 20 ve 15 yaşındaki 2 şüpheli yakalandı.

Bursa'da Otomobil Hırsızlığı Ve Kundaklama Şüphelileri Yakalandı
Bursa İl Jandarma Komutanlığı, son dönemlerde tamamen yanmış araç enkazlarına rastlanması üzerine olayları aydınlatmak için özel bir ekip kurdu. Özel ekip, 27 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Yalova illerindeki polis bölgesinde 5 yanan aracın modeline uygun araç hırsızlığı olduğunu tespit etti. Araştırmayı derinleştiren jandarma ekibi, araç modellerinin şase numarasından çalınan araçların aynı olduğunu belirledi. Bursa’nın Osmangazi ilçesi Ahmetbey Mahallesinde yanan araç ile ilgili Yunuseli Mahallesinde araç hırsızlığı ve kundaklama eylemini yapan iki şüpheli Yalova’dan çaldığı sahte plakalı araçla birlikte jandarma ekiplerince yakalandı.

Çalıntı araç ile yakalanan H.E. (20) ve M.E. (15) gözaltına alındı. Şüphelilerden H.E’nin 43 suçtan kaydının bulunduğu, cezaevinden firar olmak üzere 4 suçtan da arandığı, M.E’nin ise iki suçtan kaydı bulunduğu tespit edildi.

Zanlıların yakalanmasıyla, 6 faili meçhul olayın aydınlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA