Başkan Uysal, Yenigün'de İftara Katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yenigün Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında “Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Bütün insanların yanındayız. Muratpaşa’da kimse yalnız değildir” dedi.

Başkan Uysal, Yenigün'de İftara Katıldı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yenigün Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan ve çok sayıda muhtarın eşlik ettiği Başkan Uysal ve eşi Ümran Uysal, iftar öncesi herkes gibi sıraya girdi, iftariyeliklerini tabldotlarına alıp, saatin gelmesini bekledi.

Dualarla başlayan iftar programında açılan oruçların ardından Başkan Uysal, “Şükürler olsun Allah’a bizi yine bu Ramazan’da da bu iftar sofrasının başında buluşturdu. Ramazanın kutlu olsun mübarek olsun. Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Böyle can cana, omuz omuza, yan yana güzel ve özel günleri birlikte yaşayabiliyor olmak çok önemli, değerli. Ayaklarınıza, gönlünüze sağlık” dedi.



Eşit hizmet

Muratpaşa’da asfalttan, çöp konteynerine, park ve bahçelerden 21 bin kişiye ulaşan sosyal hizmet ağına belediyecilik çalışmalarını anlatan Başkan Uysal, tüm bu çalışmaların Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezi üzerinden tüm ilçe sakinlerine eşit şekilde ulaştırıldığını söyledi.



Herkesin yanındayız

Muratpaşa’da belediye olarak en önemli görevlerin başında sevgiyi, saygıyı, kardeşliği pekiştirmek olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Bütün insanların yanındayız. Muratpaşa’da kimse yalnız değildir” dedi.



Muhtar Karagöz’den plaket

Başkan Uysal’ın konuşmasının ardından Mahalle Muhtarı Durmuş Karagöz, üzerinde Ayetel Kürsi ve Nazar duasının yazılı olduğu bir plaket sundu. Karagöz, “Başkanımızın görevde bulunduğu 3 yılda gerek düzenlendiği iftar programları gerekse camilerimizin bakım, onarım ve temizliğini takip etmesi bizlere gurur ve onur vermiştir. Milli ve manevi duyarlılıkları birarada tutup bizlere bu mutluluğu yaşattığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA