Başkan Albayrak, Çocuklarla Atık Lastiklere Çiçek Ekti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu’da Çevre ve Çocuk Şenliği’ne, Ergene’de ilçe belediyesinin düzenlediği iftara katıldı ve Muratlı’da mahalle ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Albayrak, Çocuklarla Atık Lastiklere Çiçek Ekti
Başkan Albayrak programı kapsamında, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 2-3 Haziran tarihleri arasında Çorlu’da yapılan ’Çevre ve Çocuk Şenliği’ne katıldı.

Çevre ve Çocuk Şenliğinin ilk gününde Çorlu Belediyesi önünde kurulan stantlarda çocuklara macun, pamuk şeker, fesleğen ve mevsimlik çiçek, oyun kartları, şapka, boyama kalemi ve boyama kitabı gibi hediyeler verildi.

Halı boyama, atık bulma oyunu, atık lastiklerin değerlendirilmesi ve yüz boyama gibi programlar yapıldı. Etkinliğe katılan çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Kadir Albayrak, atık lastiklere çocuklarla birlikte çiçek ekti.

Çevre ve Çocuk Şenliğine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Şeref Çetin, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Pınar Gülmez Ağırbaş da yer aldı.

Başkan Albayrak Çorlu’daki etkinliğin ardından Ergene’de belediye ve Şahinler Holding tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Ergene İlçesine bağlı Misinli Mahallesi Düğün Salonunda gerçekleşen iftar programına Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, “Ne mutlu ki İslam dininin mensubuyuz ve alemlere rahmet olan bir peygambere sahibiz. Kardeşlik duyguları içerisinde Ramazan ayının bereketini, bolluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının kutsallığı içerisinde tüm ülkemize barış, kardeşlik diliyorum” dedi.

Programını Muratlı ilçesinde sonlandıran Başkan Albayrak, iftardan sonra Muratlı İlçesine bağlı Yeşilsırt Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Muratlı ve Yeşilsırt Mahallesinde gerçekleştirilen yatırım ve projelerinin süreceğini belirten Başkan Albayrak vatandaşlarla tek tek ilgilenerek kendilerinin talep ve önerilerini dinledi. Yeşilsırt Mahallesi sakinleri de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA