Acil Bakım Hemşireleri Sertifikalarını Aldı

Samsun’da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Acil Bakım Hemşireliği Kursu’nu başarıyla bitiren öğrencilere sertifikaları verildi.

Acil Bakım Hemşireleri Sertifikalarını Aldı
Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 2017 yılında dördüncüsü düzenlenen Acil Bakım Hemşireliği Kursu’nu başarıyla bitiren öğrencilere sertifikaları dağıtıldı. Üç hafta teorik, üç hafta da pratik olmak üzere toplam altı haftalık eğitime tabi tutulan 15 katılımcı, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı sertifikalarını Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen törenle aldı.

Törende konuşma yapan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Özkan, "Hatay’dan Kırklareli’ye, Kahramanmaraş’tan Çanakkale’ye, Bursa’dan Kars’a kadar Türkiye’nin farklı İllerinden gelen hemşirelerimizin eğitimlerine Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 2017 yılında dördüncüsünü düzenlediğimiz acil bakım hemşireliği sertifika eğitimi gibi birçok eğitimle ülkemizin dört bir yanına daha donanımlı, mesleğini daha iyi yapacak hemşireler sunmak bizim için çok önemli. Her geçen yıl yeni sertifika programları açarak Türkiye’nin sağlık ordusuna daha çok katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu eğitim programlarından biri olan Acil Bakım Hemşireliği Sertifika programına katılarak eğitimini tamamlayan tüm arkadaşlarımızı da kutluyorum. Bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları; Başhekim Doç.Dr. Fatih Özkan, Başhekim Yardımcıları Opr. Dr. Mehmet Zengin, Dr. Sibel Arı, Dr. Ramazan Taşdemir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Koyun, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Özkan ve birim sorumluları tarafından verildi.

Kaynak: İHA