Başkan Acehan, Çubukabad Parkı'nda İncelemede Bulundu

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yapımı devam eden Çubukabad Parkı ve festival alanında incelemelerde bulundu.

Çubuk Çayı Vadisi'nde inşaatı devam eden parkı ve festival alanı inceleyen Acehan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş ve birim müdürleriyle istişare toplantısı yaparak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra bölgede bulunan dolmuş durağını ziyaret eden Acehan, festival alanındaki çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi talimatı verdi.

Festival alanına yapılması planlanan yaya köprüsünün yerini de inceleyen Acehan, parka ve festivale gelecek vatandaşların rahat etmesi için çalışmaların titizlikle yürütülmesini istedi.

Acehan'a hazırlıklarla ilgili bilgi veren Fen İşleri Müdürü Akif Çiftçi, 'En ince ayrıntıları bile gözden kaçırmamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı memnun etmek için elimizden geleni yapacağız. Alanı eylül ayına kadar tamamlamak için ekiplerimiz var güçleriyle çalışıyor. Bu konuda destek hizmetleri müdürlüğümüz de bizlere her türlü desteği veriyor.' dedi.

Mevcut alanda bulunan dolmuş depolama alanının yerinin değiştirileceğini söyleyen Acehan, bu konuda kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Bu yılın yatırımlar yılı olacağını belirten Acehan, şunları ifade etti:

'Çubukabad Parkı'na başladık ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda da hem belediye hizmet binasının hem de belediye lojistik merkezinin inşaatını başlattık. İnşallah önümüzdeki ay itibarıyla da şehir hamamı ve kapalı pazar yeri ile otopark alanının inşaatını başlatacağız. Bu parkımızda da mevcut ağaçlar korundu. Yeşil alan düzenlemesi mevcuda göre şekillendirildi. Boş alanı çok daha modern ve güzel bir görünüme kavuşturuldu. Bu hizmetleri vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Proje bittiği zaman ilçemiz için güzel bir eser ortaya çıkacak.'

Kaynak: AA