Kızılay'ın Suşehri'de Yaptırdığı Anaokulu

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, 81 İlde 81 Anaokulu Projesi kapsamında Suşehri ilçesinde yapımı devam eden anaokulunda incelemelerde bulundu.

Yıldırım, Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın himayesinde Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen 81 İlde 81 Anaokulu Projesi kapsamında, Suşehri ilçesinde Yalnızbağlar Mahallesi İbni Sina Caddesi'nde inşaatı devam eden anaokulunda incelemeler yaptı.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eylül ayına kadar 20 okulun inşaat çalışmalarının tamamlanarak Milli Eğitim Bakanlığına devrinin planlandığını söyledi.

Yıl sonuna kadar bu sayının 38 civarında olmasını öngördüklerini dile getiren Yıldırım, 2018 yılı sonuna kadar da projenin tamamının bitirileceğini kaydetti.

Yıldırım, Suşehri ilçesinde de minik öğrencilere güzel eğitim yuvası yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, 'Suşehri'de yapımı devam eden okulumuzun yeni eğitim dönemine yetişeceğini umut ediyorum. İnşaat çalışmaları hızlı gidiyor.' dedi.

Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Kayaoğlu ve Türk Kızılayı Suşehri İlçe Başkanı İsa Şahin de incelemeler sırasında Yıldırım'a eşlik etti.

Kaynak: AA