Osmaneli'de Ramazan Bayramı Kutlaması

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kaymakam Edip Çakıcı, Necla Hanım Konağı'nda, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Rıza Gazel, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın Avcı, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşların katıldığı programda, bayramların küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günler olduğunu söyledi.

Bayram dönemlerinde trafik akışının oldukça arttığını anımsatan Çakıcı, böyle güzel ve anlamlı günlerin acılara dönüşmemesi için sürücülerin dikkatli olmalarını istedi.

Şahin de bayramların milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı, yardımlaşma ve dayanışmanın canlı tutulduğu müstesna günler olduğunu kaydetti.

Siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşan Çakıcı, daha sonra Şahin, Gazel ve Avcı ile şehit ailelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir de AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ile ilçe teşkilatını ziyaret ederek, partililerle ve vatandaşlarla bayramlaştı

Kaynak: AA