AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Açıklaması

'Yaptığımız hizmetlerle ilimiz çok gelişiyor ama birileri kalkıp bu yapılan hizmetleri karalıyor. Bazıları ideolojik sebepten bu hizmetleri karartmaya çalışıyorlar fakat ne yaparlarsa yapsınlar gerçek ortada'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Yaptığımız hizmetlerle ilimiz çok gelişiyor ama birileri kalkıp bu yapılan hizmetleri karalıyor. Bazıları ideolojik sebepten bu hizmetleri karartmaya çalışıyorlar, fakat ne yaparlarsa yapsınlar gerçek ortada.' dedi.

Yılmaz, Karlıova ilçesinde Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl AK Parti Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Coşkun, Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin ve Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ile birlikte Karlıova Öğretmenevinde ilçe halkıyla bayramlaştı.

Cevdet Yılmaz, buradaki konuşmasında, ilçenin sorunlarının giderilmesi için gösterdikleri çabalarla önemli sıkıntıları giderdiklerini, yaptıkları hizmetler sayesinde Bingöl ve ilçelerinin büyük gelişme gösterdiğini söyledi.

Bazılarının yapılan hizmetleri karalamaya çalıştığını belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

'İlimiz çok gelişiyor ama birileri kalkıp bu yapılan hizmetleri karalıyor. Bazıları ideolojik sebepten bu hizmetleri karartmaya çalışıyorlar, fakat ne yaparlarsa yapsınlar gerçek ortada. Taş üstüne taş koymamış olanlar, en küçük bir hizmeti bile bu millete yapmamış olanlar, yapanı karalamaya çalışıyor. Onlara 'laf üstüne laf koymaktan başka siz bu millete ne yaptınız?' diye sorun. En küçük bir derde deva oldunuz mu? Her şeyi karalayan, her şeyi kötüleyen, hiçbir hizmeti görmeyen ve hiçbir şeye teşekkür etmeyen bir zihniyet olabilir mi?'

Yılmaz, terör örgütlerinin eş zamanlı saldırılar gerçekleştirdiğini hatırlatarak, 'Birbirleriyle sanki ilgisizmiş gibi görünüyorlar ama sonuçta hepsi aynı yere bağlı. Bunların hepsi aynı mutfağın ve aynı aklın ürünü olarak çıkıyor. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışıyorlar, buna izin vermemeliyiz.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA