Yalova'da Kaybolan 6 Yaşındaki Çocuğun Ölü Bulunması

Çınarcık Kaymakamı Çiftçi, Eylül Umutlu'nun ailesini ziyaret etti.

Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Yalova'da, 31 Mayıs'ta kaybolan ve bir gün sonra cesedi metruk bir binada bulunan 6 yaşındaki Eylül Umutlu'nun ailesini ziyaret etti.

Umutlu ailesini Çınarcık ilçesi Koru beldesindeki evlerini ziyaret eden Kaymakam Çiftçi, Eylül’ün annesi Aysel ve Babası Nurettin Umutlu ile bir süre sohbet etti.

Menfur bir saldırıya maruz kalarak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Eylül Umutlu'nun ailesine sabır dileyen Kaymakam Çiftçi, 'Olayın yaşandığı ilk günden beri gösterdiğiniz sağduyudan dolayı teşekkür ediyorum. Sabırlı olmak gerekir. Eylül kızımızın yeri cennettir. Her türlü ihtiyacınızda bizler, her zaman sizlerin yanındayız.' diye konuştu.

Eylül'ün babası Nurettin Umutlu ise zanlının en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini kaydetti.

Umutlu, 'Eylül kızımı unutmak mümkün değil. Onsuz ilk bayramı geçiriyoruz. Bu acıyı bize yaşatan katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Eşim her gün ağlıyor. Bir anne baba yüreği bu acıya dayanamaz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan bu tür olaylara yönelik idam cezası getirmesini talep ediyoruz.' dedi.

Koru beldesinde ikamet eden Umutlu ailesinin çocukları Eylül, 31 Mayıs'ta kaybolmuş, 1 Haziran'da Kırlangıç Sitesi yakınlarındaki metruk binada ölü bulunmuştu. Katil zanlısı Murat Ş.A. da aynı gün jandarma ekiplerince yakalanmıştı.
Kaynak: AA