Muş'ta Bayramlaşma Töreni

Muş Valiliği, Ramazan Bayramı dolayısıyla program düzenledi.

Muş'ta Bayramlaşma Töreni
Muş Öğretmenevi'nde düzenlenen törene katılan Vali Seddar Yavuz, bayramın birlik ve beraberliğe vesile olması temennisinde bulundu.

Son kararnameyle Ordu Valiliğine atandığını anımsatan Yavuz, bu ülkeye 28 yıldır hizmet ettiğini, görev yaptığı yerlerde halkın kendisini sevdiğini ve bağrına bastığını söyledi.

Şühedanın koruması altında olan Muş'ta görev yapmanın kendisi için onur olduğu ifade eden Yavuz, Sultan Alparslan'ın ve askerlerinin büyük zafer elde ederek, Osmanlı'ya Anadolu'nun kapılarının açıldığı kutsal bir şehirde görev yaptığını dile getirdi.

Bilindiği gibi bayramların, birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği, dargınlıkların giderildiği ve Müslümanların koşulsuz kucaklaştığı müstesna günler olduğunu ifade eden Yavuz, 'Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın. Bayramlar sevinçlerin ve hüzünlerin paylaşıldığı günlerdir. İslam dünyasındaki akan kan ve göz yaşı son bulsun. Ülkemizi karıştırmak isteyen küresel güçlerin maşası olan FETÖ, PKK ve DEAŞ terör örgütlerinin de artık sonunun gelmesini bu mübarek günde diliyorum.' diye konuştu.

Programda, Belediye Başkanı Feyat Asya ve AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek de birer konuşma yaptı.

Vali Yavuz, daha sonra Muş Belediyesini ve polis evini ziyaret etti.

Programa, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Cem Karoğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA