Manisa'da Bayramlaşma Töreni

Manisa protokolü, Manisa Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Manisa Polisevi'nde düzenlenen bayramlaşma programına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutan Vekili Güven Dere, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Jandarma İl Komutanı Jandarma Albay Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Yüksel, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Vali Güvençer, yaptığı konuşmada, gündelik hayatın bütün telaşına, süre gelen hayatın bütün olağanüstü sıkıntılarına rağmen muhteşem bir ramazanı geride bıraktıklarını söyledi.

Bayramın özel bereketiyle yüzleri güldürdüğünü ifade eden Güvençer, şöyle konuştu:

“Bayramlaşma vesilesiyle dostlarla el ele verdiğimizde, yanak yanağa verdiğimizde birbirimizden kuvvet bulduk. Bayramı çok daha iyi hissettik. Bu bayram coşkusuyla milletime, hemşehrime duyduğum sevgi bir kat daha artarak Manisalı kardeşlerimin, bütün Türk milletinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum. Bayramlar denilince aklımıza sevgi geliyor, saygı borçlu olduklarımız geliyor. Borç deyince şehitlerimizi anmadan geçemiyoruz. Bugün bayramı alnı açık, özgür Türk yurttaşları kutlarken, bu özgürlüğü kendilerine borçlu olduğumuz şehitlerimizi bütün Türk milleti adına ve Türkiye Cumhuriyeti adına minnetle, şükranla rahmetle yad ediyorum. Şehit yakınlarımızın acılarını bir kez daha onlarla paylaşarak onlara kolaylık, metanet, sabır diliyorum.”

Kaynak: AA