Diyarbakır'da Bayramlaşma

Silvan Kaymakamlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

İlçe öğretmen evinde düzenlenen törende, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Yüzbaşı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Kaymakam Gülenç, törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğimizi ayakta tutan en büyük değerlerin bayramlar olduğunu söyledi.

Ramazan ayında manevi iklimi yaşamanın sevincinin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunun yaşandığını aktaran Gülenç, 'Bayramlar, yardımlaşma ve kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı günlerdir. Müslümanlar arasında birlik ve beraberliğin pekiştiği ve bizler için büyük önem arz eden günlerdir. Bayram vesilesiyle annelerimizi, babalarımızı, akrabalarımızı, dost ve büyüklerimizi unutmayalım, mutlaka bayramlaşalım.' ifadelerini kullandı.

Kaymakam ve Başkan Vekili Gülenç, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma komutanlığı ve Bismil Engeliler Derneği ziyaretinin ardından İstasyon Caddesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Kaynak: AA