Bandırma'da Bayramlaşma

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Kırcı: 'Bizim ve tüm dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var'.

BALIKESİR – Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Belediye Nikah Salonu'ndaki törene, Kaymakam Günhan Yazar, AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Sema Kırcı, Garnizon ve 6. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer, Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen, Emniyet Müdür Vekili Emrah Şahin, Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Ahmet Tezcan, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük'ün yanı sıra, kamu kurum müdürleri,siyasi parti başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmada konuşan Kaymakam Yazar, 'Ülkemizin çeşitli yerlerinde, bayramın güzelliğini ramazanın barış ve kardeşlik ayı olduğunu idrak edemeyen çeşitli güçlerin saldırılarıyla karşı karşıya kaldı milletimiz. Şehitlerimiz var biliyorsunuz. Bunlardan bir tanesi de Bandırmalı bir hemşehrimiz idi Rize'de defnettik. Ben bu vesileyle bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum.' dedi.

Milletvekili Sema Kırcı da gazetecilere yaptığı açıklamada, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirterek, şunları dile getirdi:

'Yakın coğrafyamızda her geçen gün artan bir gerilim var. Türkiye bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirip, oradaki gerilimi azaltmaya çalışıyor. Biz barıştan yanayız, kardeşlikten yanayız. Bayramlarda buna vesile olur inşallah, kucaklaşalım bugün kırgınlıklar, dargınlıklar sona ersin. Bizim ve tüm dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var.'
Kaynak: AA