Uludağ Milli Parkı Bayramda Ücretsiz

Doğa ve kış turizminin önemli merkezlerinden olan Uludağ Milli Parkı girişi Ramazan Bayramında ziyaretçilerine ücretsiz olacak.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden olan ancak yaz aylarında vatandaşlar tarafından daha fazla rağbet gören Uludağ Milli Parkında 3 günlük Ramazan Bayramı süresince girişler ücretsiz olacak.

Her bayram tatilinde yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı Uludağ Milli Parkında bu bayram Orman ve Su İşleri Bakanlığınca girişlerin ücretsiz yapılması nedeniyle daha fazla ziyaretçisinin olacağı göz önünde bulundurularak milli park genelinde açık alanda hazırlıklar tamamlandı.

Hazırlıklar kapsamında Uludağ Milli Parkı içinde bulunan Karabelen, Kirazlıyayla, Sarıalan ve Çobankaya günübirlik kullanım alanlarında gerekli çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.

Ziyaretçilerin sorunsuz ve keyifli bir gün geçirmeleri için ihtiyaç duyacakları tüm hususlara ilişkin tedbirler alınırken Uludağ Milli Park Müdürlüğü personeli de bayram süresinde görevi başında olacak.

Kaynak: AA