Trafik Ekiplerinden 'İkramlı' Bayram Denetimi

Edirne'de trafik ekipleri, bayram tatiline giden otomobil sürücülerine kolonya ve şeker ikram ederek hem bayramlarını kutladı hem de dikkatli seyahat etmeleri yönünde uyarılarda bulundu.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin giriş-çıkış noktalarında trafik denetimi gerçekleştirdi.

Polis ekipleri, denetim sırasında durdurdukları araçlardaki vatandaşlara şeker ve kolonya ikram ederek bayramlarını kutladı ve trafik kurallarının anlatıldığı broşür dağıttı.

Bayram dolayısıyla Edirne'den Tekirdağ'a seyahat eden Kaan Kılıç, yapılan denetimin çok faydalı olduğunu söyledi.

Kolonya ve şekerli bayram tebriğinin çok güzel olduğunu ifade eden Kılıç, 'Polisimize teşekkür ediyoruz. Trafik denetimlerinin her zaman olması çok önemli. Burada da hem bayramımızı kutladılar hem de dikkatli sürüş yapmamız yönünde bize uyarılarda bulundular. Herkese hayırlı bir bayram diliyorum.' dedi.

Kocaeli'ne seyahat eden Necip Özer ise uygulamanın çok yerinde olduğunu belirterek,'Polislerimiz bayramımızı kutladı ve bize uyarılarda bulundu. Herkes hız limitlerine uymalı. Aksi takdirde istenmeyen durumlarla karşılaşabiliriz. Tüm İslam aleminin bayramı kutlu olsun.' diye konuştu.

Kaynak: AA