AK Parti'den Ömerli İlçesinde Esnaf Ziyareti

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ömerli ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Dündar ve Çankırı, AK Parti Ömerli İlçe Başkanı Zeki İpekşen, 22. dönem milletvekili Süleyman Bölünmez ve çok sayıda partililerle birlikte ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu, esnafı ziyaret etti.

Dündar, yaptığı açıklamada, esnafın önceki bayram alışverişlerine kıyaslandığında daha rahat, daha huzurlu bir şekilde ticaretlerini yaptıklarını dile getirdi.

En büyük arzularının, esnafın gelecek kaygısı yaşamadan, huzurlu bir şekilde ticaretlerini yapmaları olduğunu kaydeden Dündar, 'Özellikle Ömerli gibi küçük bir ilçede bile esnaflarımızın gece geç saatlere kadar iş yerlerini açık tutmaları, bu arzumuzun gerçekleştirildiğinin bir parçasıdır.' dedi.

Dündar, şunları söyledi:

'Vatandaşlarımızın korkmadan, terör endişesi olmadan, rahatça eşiyle, çocuklarıyla günün istedikleri saatinde dışarıya çıkıp gezmeleri, alışverişlerini yapmaları kadar doğal bir şey olamaz. Çok şükür hükumetimizin kararlı tutumu sayesinde ülkemiz ve bölgemiz huzurlu günlerine yavaş yavaş yaklaşıyor. İç ve dış odaklı bozgunculara karşı taviz verilmeden yapılan mücadeleler her halükarda sonuca ulaşıyor. Halkımızın da destekleriyle eminim ki önümüzdeki birkaç yıl ülkemizin en muasır medeniyetler seviyesine ulaştığı dönemler olacaktır.'

Kaynak: AA