Afyonkarahisar Gençlik Merkezinden 300 Aileye Bayramlık

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi öncülüğünde Valilik ve Belediyenin destekleriyle başlatılan 'Gelin hep birlikte paylaşalım yüzlerde tebessüm olalım' projesi kapsamında, kent merkezinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 300 ailenin bayramlığı karşılandı.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi idari binasında oluşturulan proje odasında toplanan ve hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan kadın, erkek, çocuk elbiseleri ve ayakkabıları ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Lideri Özlem Göktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Gelin hep birlikte paylaşalım yüzlerde tebessüm olalım' projesinin iki yıldır gönüllü gençler tarafından sürdürüldüğünü söyledi.

Gönüllü gençlerin son bir haftadır yaklaşık 300 aile için seferber olduğunu belirten Göktaş, şöyle konuştu:

'Afyonkarahisar Valiliğimiz, Belediyemiz ve hayırseverlerimizin destekleriyle binamızda bir proje odası oluşturduk. Gönüllü gençlerimiz, yardım yapılan eşyaları askılayarak, sergiliyoruz. Buradan da ihtiyaç sahibi ailelerimizin istekleri doğrultusunda yardımcı oluyoruz. Yine onlar burada kendileri eşyaları inceleyip alıyor. Bu bayram öncesi gizli sponsorlarımız tarafından çok sayıda sıfır eşyalar ve ayakkabılar bağışladılar. O eşyaları bugüne kadar dağıttık. Bayram öncesi çok güzel bir yardımlaşma örneği oluştu.'

Projenin iki yıldır sürdüğünü ve bayram öncesi yoğun taleplerle karşılaştıklarına değinen Göktaş, yaklaşık 300 ailenin bayramlık ihtiyacının karşılandığını ifade etti.

Göktaş, Ramazan Bayramı öncesi Afyonkarahisar Gençlik Merkezi aracılığıyla yüzlerde tebessüm olan hayırseverlere ve gönüllü gençlere teşekkür etti.

Kaynak: AA