Vali Yıldırım, Uygulama Noktasındaki Polisleri Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde başlatılan 'Trafik güvenliği denetimleri' yapan ekipleri ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı koordinasyonunda, Ramazan Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde trafik güvenliği denetimleri başlatıldı.

Afyonkarahisar'da da on ayrı noktada üç ayrı zaman diliminde gerçekleştirilen denetimlerde 22 polis, 24 jandarma olmak üzere 46 personel görev yapıyor.

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım da, 'trafik güvenliği denetimleri' yapan ekipleri ziyaret etti.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Fahrettin Şen'in de refakat ettiği Yıldırım, polis ekipleri ile sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Denetim için durdurulan sürücülere trafik kurallarını hatırlatan broşürler veren Yıldırım, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Yıldırım, bayram tatilinde alınacak trafik tedbirleri kapsamında, sürücü ve yolcularda trafik kurallarının önemi konusunda farkındalık oluşturularak trafiğin daha konforlu, hızlı ve güvenli akışının sağlanması amacıyla, polis ve jandarma trafik ekiplerinin katılımıyla yapılan denetimlerin bayram süresince gerçekleştirileceğini belirtti.

Kaynak: AA