Ramazan Bayramı Mesajları

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramların kıymetinin iyi bilinmesi gerektiğini belirtti.

Ramazan Bayramı Mesajları
Vali Kamçı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek ramazan ayını uğurlarken, hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunun yaşandığını ifade etti.

Bayramların gelenek ve göreneklerin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğuna dikkati çeken Kamçı, şunları kaydetti:

'Özelikle bugünlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalı, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı bu bayram günlerinde ziyaret etmeli, onlarla bayramın manevi huzur, sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşamalı ve paylaşmalıyız. Dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramların, bu anlamda kıymetini iyi bilmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlara erişmelerini diliyorum.'

- KTO Başkanı Hiçyılmaz

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise, yayımladığı mesajında, dini ve milli bayramların kardeşlik duygularını, birlik ve beraberliği, dayanışmayı arttırdığını ifade etti.

Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluk ve heyecanının yaşandığını ifade eden Hiçyılmaz, bayramların insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması için önemli birer fırsat olduğuna dikkat çekti.

- KESOB

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç de, bayram dolayısıyla yayımladığı mesajda, Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğin pekiştirilip, dargınlıkların ve kırgınlıkların bir tarafa bırakılması gerektiğini kaydetti.

Övüç, tüm esnaf ve sanatkarlarla, vatandaşların bayramını kutladı.

Kaynak: AA