Kuluncak Kaymakamı Özdemir'ın İftar Proğramı

Kuluncak Kaymakamı Darende Kaymakam Vekili Tolga Özdemir, ilçedeki şehit yakınları, gazi ve güvenlik koruyucularıyla iftarda buluştu.

Kaymakam Özdemir, ilçedeki özel bir restoranda verilen iftar programında yaptığı konuşmada, ülke ve milletin huzuru için görev yaparken hayatını kaybeden polis, jandarma, TSK mensupları, güvenlik koruyucuları ve 15 Temmuz şehitlerine Allah'tan rahmet diledi.

Tüm terör örgütlerinin kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaklarını ifade eden Özdemir, 'Devletimize, milletimize ve bayrağımıza ihanetin bedelini ödemeyen tek bir terörist kalmayana kadar devletimizin mücadelesi devam edecektir. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ülkemizde toprağını, kahramanların beklediği şehitler tepesi hiçbir zaman boş değil. Bu vatan, canından vazgeçenler olduğu sürece bizimdir.' dedi.

Devletin hiçbir şehidin kanını yerde bırakmadığı aktaran Özdemir, ecdada layık olabilmek için birlik ve beraberliği artırarak daha çok çalışılması gerektiğini kaydetti.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser de bir konuşma yaparak dünyanın yeniden yapılanma sürecinde olduğunu ifade ederek, ülkelerine sahip çıkan Darendeliler olarak her zaman devletin yanında olacaklarını söyledi.

Programa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Güngör, ilçede görev yapan hakim ve savcılar, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, şehit yakınları ve gaziler, güvenlik koruyucuları, emniyet güçleri, muhtarlar ve ilçe protokolü katıldı.

Kaynak: AA