Aksaray'da İftar Programı Düzenlendi

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Aksaray Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, yapılan dua ile başladı.

İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, programda yaptığı konuşmada, vakıf tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Büyük bir manevi huzurla idrak edilen ramazan ayının son günlerinde kurulan iftar sofrasında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Karabağ, 'Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe en çok ihtiyacımız olan bugünlere soframızı onurlandırdığınız için her birinize çok teşekkür ediyorum. Allah'a şükürler olsun ki bu ramazan ayının da sonuna geldik ve soframız yine dostlarımızla bereketlendi.' diye konuştu.

Karabağ, vakfın polis teşkilatını her yönüyle en iyi düzeye yükseltilmesini sağlamak amacıyla kurulduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

'Vakfımız, terörle mücadele kapsamında şehit olan veya herhangi bir nedenle vefat eden emekli aylığı bağlanmayan meslektaşlarımızın ailelerine ölüm yardımı, teşkilat mensuplarımızın engelli çocuklarına özel eğitim gideri yardımı, malulen emekli olan personelin geçim sıkıntısı çekenlerin ailesine yardım, doktor raporuyla protez tekerlekli sandalye gibi malzemeler için yardım, yangın sel veya deprem gibi doğal felakete uğrayan personele yönetim kurulunca belli bir dönem destek sağlanmaktadır. Derneğimize yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız şubemiz ile irtibata geçebilirler. Bu organizasyonu gerçekleştirmemizde yardımcı olan vakıf üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, herkesin yaklaşan ramazan bayramını şimdiden tebrik ediyorum.'

Konuşmanın ardından vakfa bağışta bulunan iş adamları Fatih Batı, Reha Saatçıoğlu, Fehmi Kuyucu, Ahmet Koçaş, Faruk Batı, Tarık Turgut, Yusuf Cömert, Ahmet Çelebi, Nuri Kuzucu, Fehmi Kuyucu, Uğur Etlik, Emre Ünalan, Bekir Ateş, Abdi Okur, Osman Dinç ve Burak Eroğlu'na plaket takdim edildi.

Programa, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA