Vali Köse'den Veda Mesajı

Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Çankırı Valisi Mesut Köse, veda mesajı yayımladı.

Vali Köse, mesajında, kentteki görevini bir yılı aşkın süredir sürdürdüğünü hatırlattı.

Görev süresince devlet hizmetlerinin Çankırı'da sağlıklı bir şekilde verilmesi ve ilin eksikliklerinin tamamlanması ve gelişerek daha iyi bir noktaya ulaşması için gayret gösterdiğini ifade eden Köse, şunları kaydetti:

'Devletimiz tarafından bana tevdi edilen görevde, 28 yıllık iş tecrübe ve birikimimi Çankırı’mız için kullanmaya çalıştım. Bu süre içerisinde attığım her adımda, aldığım her kararda veya önüme gelen her konuda önceliğim hep ilimiz Çankırı olmuştur. Bununla birlikte eksik kaldığım noktalar var ise yine hoşgörünüze sığınıyorum. Çankırı insanını tam bir Anadolu insanı olarak gördüm, tanıdım ve sevdim. Burada görev yapmış olmaktan, Çankırı’yı ve Çankırı insanını tanımış olmaktan, onlarla yaşamış olmaktan ve onlara hizmet etmekten memnuniyet duyduğumu ve sizlerden ayrıldığım için üzgün olduğumu da ifade etmeliyim.'

Bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan ve Bakanlar Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve yerel paydaşların büyük desteğini gördüğünü aktaran Köse, 'Çankırı’da bulunduğum süre içerisinde bu şehre değer veren, hizmet etmeyi şeref bilen tüm mesai arkadaşlarıma, milletvekillerimize, vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, il ve ilçe belediye başkanlarımıza, yargı mensuplarımıza, üniversite mensuplarına, askeri erkânımıza, il idarecilerimize, İl Genel Meclisi üyelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek odalarımıza, basın mensuplarımıza ve Çankırılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Çankırı’da görev yapmış olmanın onuruyla tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allaha emanet olunuz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA