ATSO Akademiden Girişimcilik Eğitimleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, oda bünyesindeki eğitim faaliyetlerini kurumsal bir yapı ile yürüten ATSO Akademi tarafından '32 Saatlik Uygulamalı KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri' düzenleneceğini bildirdi.

ATSO Başkanı Çetin, yaptığı açıklamada, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) ve Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek eğitimlerin 12 Temmuz - 19 Ağustos tarihleri arasında 6 grupta düzenleneceğini belirtti.

Çetin, programı tamamlayan katılımcılara 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi' verileceğini kaydetti.

KOSGEB'in bu eğitimi alan ve 'İş Planını' hazırlayan, işletmesini yeni kuran girişimcilere destek olduğunu belirten Çetin, 'Bu desteğin bir kısmı hibe olup, girişimci bu miktarı geri ödememektedir. Kendi işini kurmak isteyen tüm girişimci adaylarını eğitimlere bekliyoruz' dedi.

- Mülakatlar 5 Temmuz’da

'32 Saatlik Uygulamalı KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri' başlamadan önce girişimci adaylarının mülakata katılması gerektiğine dikkat çeken Çetin, mülakatın 5 Temmuz Çarşamba Günü 10.00-16.00 saatleri arasında ATSO Atatürk Konferans Salon’unda gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA