Serinlemek İçin Denize Giren Gencin Akıntıya Kapılması

Üsküdar'da serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan 15 yaşındaki Demir'i arama çalışmaları devam ediyor.

Üsküdar'da serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan 15 yaşındaki Muhammet Hasan Demir'i arama çalışmaları devam ediyor.

Kandilli sahilinde dün akşam saatlerinde serinlemek için arkadaşlarıyla denize giren Muhammet Hasan Demir'in (15) akıntıya kapılarak kaybolması üzerine başlatılan ve havanın kararması nedeniyle ara verilen arama çalışmaları yeniden başladı.

Bölgede, arama çalışmaları deniz polisi tarafından yürütülüyor. Kandilli sahiline gelen Demir'in annesi Aynur Demir ve aile yakınlarının da umutlu bekleyişi sürüyor.

Anne Demir, yaptığı açıklamada, oğlunun dün öğle saatlerinde balık tutmaya gideceğini söylediğini aktararak, 'Gidiş o gidiş. Muhammet profesyonel bir yüzücü değildi ama yüzme biliyordu. Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum.' dedi.

Beş çocuk annesi olan Demir'in eşini 10 yıl önce kaybettiği öğrenildi. Fenalık geçirmesi üzerine anne Demir'e olay yerine gelen sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Kaynak: AA