Nevşehir'den Kısa Kısa

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımından Melikenur Güneş, Avrupa Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Güneş, Dünya Boks Birliği (AİBA) tarafından 2 Temmuz'da Bulgaristan'da başlayacak olan boks şampiyonasında 46 kilogramda mücadele edecek.

Kastamonu'da Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız Bayanlar Milli Boks takımı kampındaki seçmeleri başarı ile geçen Güneş, Bulgaristan'daki müsabakalarda madalya umuduyla ringe çıkacak.

- NEÜ Rektörü Bağlı, sınav alanını ziyaret etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde sürdürülen özel yetenek sınav alanını ziyaret etti.

Sınava giren adaylara ve sınav görevlilerle sohbet eden ve başarı dileğinde bulunan Bağlı, üniversitenin eğitim kadrosu ve sportif alt yapı yönünden yüksek standartlara sahip olduğunu belirtti.

Bağlı, Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünün gerçekleştirdiği özel yetenek sınavına adayların gösterdiği ilginin NEÜ adına memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

- Kaymakam Baytok'tan hasta ziyareti

Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, kronik rahatsızlığı nedeniyle tedavisi evinde devam eden 91 yaşındaki Abdullah Bilgiç adlı vatandaşı ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığınca uygulamaya konulan evde bakım hizmetinden faydalanan Bilgiç'e geçmiş olsun dileğinde bulunan kaymakam Baytok, Türkiye'nin son yıllarda sağlık alanında önemli atılımlar gerçekleştirdiğini belirtti.

Baytok, Bilgiç'e 'Devletimizin imkanları vatandaşlarımızın en iyi şekilde yararlanması için kullanılıyor. Bizlerin yapabileceği bir şeyler varsa ilgili kurum idarecileri ve bizler sizlerin yanındayız. Bir ihtiyacınız varsa başımızın üstüne.' diye konuştu.

Bilgiç ise kaymakam Baytok'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA