GÜNCELLEME - Gaziantep'te Bayram Alışverişi Yapanlara Ateş Açılması

Olay sonrası kaçan 4 şüpheliden 2'si gözaltına alındı GÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ.

Gaziantep'te bayram alışverişi yapan kişilere rastgele ateş edilmesi sonucu biri ağır 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili aranan 4 şüpheliden 2'si yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün gece Karacaoğlan Mahallesi Şoför Ali Caddesi'ne kurulan seyyar satıcılardan bayram alışverişi yapanların bulunduğu bir ortamda iki kişinin birbirlerine tabanca ve pompalı tüfekle ateş etmeleri sırasında 5 vatandaşın yaralanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında şüphelilerin kimlikleri belirlendi.

Şüpheliler Coşkun K, Nurettin Ç, Hasan E. ve Sinan C. adlı şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenleyen ekipler, zanlılardan Nurettin Ç'yi evinde gözaltına aldı.

Olay sırasında başına kurşun isabet etmesi özel bir hastanede tedavi altına alınan Tülay Gülderen'in (25) ameliyat sırasında kalbinin durduğu ancak yapılan müdahale sonucu tekrar hayata döndürüldüğü, diğer 4 yaralının tedavilerinin sürdüğü, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

- Valilik açıklaması

Olayla ilgili Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 'Şehitkamil İlçemiz Karşıyaka Mahallesi Şoför Ali Caddesi'nde geçmişe dayalı husumet sebebiyle Şüpheliler C.K. ve H.E. arasında karşılıklı olarak av tüfeği ve tabanca ile ateş açılması neticesinde meydana gelen olayda, olayla ilgisi bulunmadığı değerlendirilen 4’ü bayan biri erkek olmak üzere 5 vatandaşımız yaralanmıştır. Sağlık kurumlarına sevk edilen yaralı vatandaşlarımızın tedavileri devam etmektedir.' denildi.

Bu arada olay sonrası yaralı olarak kaçan ve kendi imkanları ile tedavi olmaya çalışan şüphelilerden Hasan E. polis ekiplerince evinde gözaltına alındı.

Doktor Ersin Arslan Hastanesinde tedavisi yapılan şüpheli, taburcu edildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Kaynak: AA