Gaziantep'te Bayram Alışverişi Yapanlara Ateş Açılması

Olay sonrası kaçan 3 şüpheliden biri evinde gözaltına alındı Ağır yaralanan Tülay Gülderen'in ameliyat sırasında kalbinin durduğu ancak yapılan müdahale sonucu tekrar hayata döndürüldüğü belirlendi.

Gaziantep'te bayram alışverişi yapan kişilere rastgele ateş edilmesi sonucu biri ağır 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün gece Karacaoğlan Mahallesi Şoför Ali Caddesi'ne kurulan seyyar satıcılardan bayram alışverişi yapanların bulunduğu bir ortamda iki kişinin birbirlerine tabanca ve pompalı tüfekle ateş etmeleri sırasında 5 vatandaşın yaralanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, şüphelilerin kimlikleri belirlendi.

Şüpheliler Coşkun K, Nurettin Ç, Hasan E. ve Sinan C. adlı şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenleyen ekipler, şüphelilerden Nurettin Ç'yi evinde gözaltına aldı. Diğer zanlıların yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Olay sırasında kafasına kurşun isabet etmesi özel bir hastanede tedavi altına alınan Tülay Gülderen'in (25) ameliyat sırasında kalbinin durduğu ancak yapılan müdahale sonucu tekrar hayata döndürüldüğü belirlendi. Diğer 4 yaralının ise hastanede tedavilerinin devam ettiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

- Valilik açıklaması

Olayla ilgili Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 'Şehitkamil İlçemiz Karşıyaka Mahallesi Şoför Ali Caddesi'nde geçmişe dayalı husumet sebebiyle Şüpheliler C.K. ve H.E. arasında karşılıklı olarak av tüfeği ve tabanca ile ateş açılması neticesinde meydana gelen olayda, olayla ilgisi bulunmadığı değerlendirilen 4’ü bayan biri erkek olmak üzere 5 vatandaşımız yaralanmıştır. Sağlık kurumlarına sevk edilen yaralı vatandaşlarımızın tedavileri devam etmektedir.' denildi.

Kaynak: AA