Antalya Adliyesi Çalışanları İftarda Buluştu

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Antalya adliyesinde çalışan hakim-savcı, personel ve ailelerine iftar verildi.

Antalya Adliyesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Müftüsü Osman Artan ve çok sayıda hakim-savcı ve personel katıldı.

İftar sonrasında konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Solmaz, Antalya adliyesinde emek gösteren personelden hakim ve savcısına, emniyet teşkilatından jandarma teşkilatına kadar birçok katılımcı bulunduğunu belirtti.

Mübarek ramazan ayında adliye çalışanları ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Solmaz, 'Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi anlamında sizlerle arkadaşlarımızla birlikte olmak istedik. Bugün iftar sofralarına baktığımızda dileğimizin birlik ve beraberliğimizin pekiştiğini görüyorum.' dedi.

Solmaz, Antalya adliyesinin ilk kez bir iftar programında bir araya geldiğini ve bu birlikteliğin daim olması temennisinde bulunarak, adliye çalışanları ile sadece iftar programında değil başka programlarında da bir araya gelmeyi planladıklarını kaydetti,

Konuşmalardan sonra Antalya adliyesinde emekli olan hakim-savcı ve personeline teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: AA