AK Partili Gençler 'Vefa' İftarında Buluştu

AK Parti Çankırı il Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde gençler bir araya geldi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Enis Günay, düzenlenen 'Vefa İftarı' programında yaptığı konuşmada, toplumda gençlerin büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Gençlik kolları olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ve olacaklarını belirten Günay, 'AK Parti Gençlik Kolları olarak bizler buradayız. Bizler birlikteliğimizi sabit kıldığımız sürece üzerimize kim gelirse gelsin 15 Temmuz'daki gibi rezil olacaklar.' diye konuştu.

Ramazan ayının son günlerini yaşadıklarını aktaran Günay, herkesin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.

Gençlik Kolları İl Başkanı Koray Erdoğan da geçmiş dönemde görev yapmış büyüklerinden edindikleri tecrübeleri gelecek nesillere aktaracaklarını söyledi.

Gençlerin birlik ve beraberlik içerisinde çok daha büyük işlere imza atacaklarına inandıklarını aktaran Erdoğan, bütün katılımcılara teşekkür etti.

Programa AK Parti Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak ve partililer katıldı.

Kaynak: AA