Sivas'ta Asfalt Çalışmaları

İl Özel İdaresinin, 2017 yılı asfalt sezonuna Şarkışla ilçesi Çanakçı köyünde başladığı bildirildi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, köylerde yol genişletme ve düzenleme çalışmalarına devam eden idare, sıcak asfalt çalışmalarının da başladı.

Şarkışla ilçesi Çanakçı köyünde başlayan çalışmaları inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya’ya, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner ve Çanakçı Köyü Muhtarı Hakan Sönmez de eşlik etti.

Kaya, 2017 yılı İl Özel İdare ve KÖYDES 1. kat asfalt yatırım programında bulunan, Şarkışla ilçesi Çanakçı-Yalanı köy yolunda yaklaşık 10 kilometrelik yolun asfaltlanacağını belirtti.

Asfalt sezonunun hayırlı olmasını dileyen Kaya, şöyle konuştu:

'İlimizde 2017 yılı asfalt programının bugün startını vermiş bulunuyoruz. İl genelinde 300 kilometre asfalt çalışması yapılacak. Hava durumunun elverdiği en kısa sürede bu çalışmalar tamamlanacak. Bu hususta emek veren mesai arkadaşlarımıza, muhtarlarımıza, idaremizin müdürlerine ve kıymetli kaymakamlarımıza teşekkür ediyoruz. Köylümüze, kırsalımıza hayırlı uğurlu olsun.'

Çanakçı Köyü Muhtarı Hakan Sönmez ise köylerine yapılan hizmetten dolayı mutlu olduklarını aktararak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yol bakım onarım çalışmalarının sürdüğü Şarkışla ilçesinde, Başören ve Osmanpınar Bahçealan köy yollarının bakım onarım ve asfalt yamalarının tamamlandığı, Karacaören köy yolunda ise çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaynak: AA