Mardin Büyükşehir Belediyesinin Hizmetleri

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesinin, yaptığı hizmetlerle vatandaşın yüzünü güldürdüğü bildirildi.

Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ramazan ayı boyunca, belediye bünyesinde yer alan, Mardinmasa ile Sağlık İşleri ve Sosyal Hizmetler Daire başkanlıklarına bağlı ekipler, vatandaşların her türlü sıkıntısı gidermek için çalışıyor.

Açıklamada sözlerine yer verilen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Mardin'de vatandaşların yanında olan bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını belirtti.

Ramazan ayı boyunca dar gelirli vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Yaman, şunları aktardı:

'Yaşanabilir bir şehrin tesisi için üzerimize düşen ne varsa gerçekleştirmekteyiz. Belediyeciliği sadece alt yapı ve üst yapıdan ibaret gören bir yönetim anlayışında olmadık. İnsan odaklı ve insana değer veren bir anlayışla sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini yerine getiriyoruz. Dar gelirli ve zor durumda olan vatandaşların yanında olamaya devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Mardin’de vatandaşlarımızın gülmesini sağlıyoruz.'

Kaynak: AA