Başkan Çolakbayrakdar, Yatırımları İnceledi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Akçatepe, Kızık ve Güneşli mahallelerinde yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi.

Mahalleleri gezip vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, hizmetleri kontrol ederek, çalışmaların hızlı bir şekilde bitirilmesi için gerekli talimatları verdi.

Ziyaret sonrası kısa bir konuşma yapan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın tüm mahallelerini güzelleştirmeye, değiştirmeye aralıksız devam ettiklerini vurguladı.

Çolakbayrakdar, 'Yenileme çerçevesinde, alt ve üst yapı, yol, kaldırım ile çevre düzenlemesi gibi bütün çalışmaları yaparak yeni Kocasinan’ı hızlı bir şekilde oluşturuyoruz. Kırsal mahallelerde yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni yerleşim alanları ve alternatif yollar da oluşturuyoruz. Yaptığımız yatırımlar neticesinde ilçemiz hızlı bir şekilde büyüyor, gelişiyor. Çalışmalar tamamlandığında bölgemiz, daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır.' ifadelerini kullandı.

İncelemeler sırasında Çolakbayrakdar’a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve birim müdürleri eşlik etti.

Kaynak: AA