Üniversitelerarası Türkiye Güreş Şampiyonu Adıyaman Üniversitesinden

Türkiye Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası Adıyaman Üniversitesini temsil eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Aysun Erge, 55 kiloda şampiyon oldu. Erge, Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

Üniversitelerarası Türkiye Güreş Şampiyonu Adıyaman Üniversitesinden
29-31 Nisan tarihleri arasında yapılan ve geniş bir katılımla gerçekleştirilen Türkiye Üniversitelerarası Güreş Şampiyonasında rakiplerini saf dışı bırakarak şampiyonluğa imza atan Erge, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Murathan ve Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Koç ile birlikte Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gönüllü’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Adıyaman’ı temsil ederek elde edilen şampiyonluktan dolayı duyduğu gururu dile getiren Aysun Erge “Bu madalyayı üniversitemize kazandırmamda büyük emekleri olan başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Başarılarımın devam edeceği sözünü veriyorum” dedi.

Rektör Gönüllü ise başarısından dolayı Erge’yi tebrik ederek, “Şampiyon olan evladımız Aysun Erge’yi tebrike diyorum. Üniversiteler arası güreş şampiyonasında 55 kiloda birinci olarak göğsümüzü kabartmıştır. İnşallah daha güzel başarılara imza atacaktır. Ben de emeği geçen hocalara ve öğrencimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA