Turgutlu'nun Sağlıksız Altyapılarına Yenileme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesi’nde sağlıksız durumda bulunan eski altyapı sistemine neşter vuruyor.

Turgutlu'nun Sağlıksız Altyapılarına Yenileme
MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı yenileme çalışmalarını mahalle mahalle sürdürüyor. Bu kapsamda, Turgutlu ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesi’nde bulunan sokakların altyapısı sağlıklı hale getiriliyor. Daha önce Ülker Sokak’ın kanalizasyon ve içme suyu hattı döşeme işini gerçekleştiren MASKİ ekipleri, Saban Sokak’taki kanalizasyon hattı yenilemesini de tamamlayarak Onbaşı Sokak’ta çalışmalarına devam ediyor. Ardından ise Tuna Sokak’a geçilerek, buranın da kanalizasyon şebekesi yenilenecek. Kanalizasyon hattının döşenmesinin ardından sokaklardaki içme suyu şebekelerinin yenilenmesi gerçekleştirilecek. Mahallede yürütülen çalışmaları MASKİ İlçe Şefi Mustafa Arıova da yakından takip etti.

Yiğitler Mahalle Muhtarı Veysel Çakır, MASKİ’nin mahallede yürüttüğü çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerinin çok memnun olduğunu belirtti.

Muhtar Çakır, “MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemizin sokaklarında yapılan hat yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Uzun yıllardır kullanımda olan kanalizasyon ve içme suyu şebekelerimizin tamamen yenilenecek olmasından dolayı çok memnunuz. Mahallemdeki altyapı sorunlarının giderilmesini sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne şahsım ve mahalle halkı adına teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA