Tolga Çevik'in Bal Mumu Heykelinin Lansmanı Yapıldı

Komedyen Tolga Çevik'in bal mumu heykeli, kendisinin de katıldığı lansmanla Madame Tussauds'da sergilenmeye başladı.

İstiklal Caddesi’nde bulunan Grand Pera binasında 2 bin metrekarelik alanda kurulu bal mumu müzesi Madame Tussauds'ta düzenlenen lansmanda konuşan Tolga Çevik, çok heyecanlı olduğunu belirterek, 'Bunun bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Sanki ünlülerden oluşan kocaman bir ailenin en yeni üyesi gibi hissediyorum. Ayrıca insanın kendini böyle dışarıdan görmesi çok farklı bir duygu. Daha önce yurt dışında Madame Tussauds'u ziyaret etmiştim. Fakat insanın kendi figürünün olması çok farklı bir deneyimmiş.' şeklinde konuştu.

Londra’da bulunan Madame Tussauds Stüdyosunun kreatif ekibiyle İstanbul’da bir araya geldiğini anlatan Çevik, detaylı ölçü alımı, fotoğrafların çekilmesi, saç ve göz rengi referanslarının belirlenmesi için ön çalışmanın gerçekleştiğini, heykelin yapımının 8 ay sürdüğünü aktardı.

Çevik, bal mumu heykeli için orijinal sahne kostümünü hediye ettiğini söyledi.

Madame Tussauds'ta, Mevlana, Arda Turan, Angelina Jolie, Brad Pitt, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Justin Bieber, Beyonce ve Michael Jackson gibi yerli ve yabancı çok sayıda ismin bal mumu heykeli bulunuyor.

Kaynak: AA