Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ümitler U-18 Balkan Judo Şampiyonası öncesinde Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz'u makamında ağırladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne 3-4 Haziran tarihleri arasında Süleymanpaşa ilçesindeki Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek ve 10 ülkeden 230 sporcunun katılacağı Ümitler U-18 Balkan Judo Şampiyonası’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Albayrak spora ve sporcuya destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini belirterek Tekirdağ'ın ilerleyen yıllarda daha kapsamlı spor müsabakalarına ev sahipliği yapabileceğini kaydetti.

- Başkan Albayrak, çocuklarla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 'Çevre ve Çocuk Şenliği'ne katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Çorlu Belediyesi önünde kurulan stantlarda çocuklara macun, pamuk şeker, fesleğen ve mevsimlik çiçek, oyun kartları, şapka, boyama kalemi ve boyama kitabı gibi hediyeler verildi.

Halı boyama, atık bulma oyunu, atık lastiklerin değerlendirilmesi ve yüz boyama gibi programların yapıldığı etkinlikte, Başkan Albayrak, atık lastiklere çocuklarla birlikte çiçek ekti.

- 'Kalite Yönetim Sistemi' eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personele 'Kalite Yönetim Sistemi' eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan Entegre Yönetim Sistemi belgelendirme kapsamında 'Kalite Yönetim Sistemi' eğitimi gerçekleşti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda verilen eğitimin amaçları arasında kalite kavramları ve kalitenin gelişiminin anlaşılmasını sağlamak gibi amaçlar yer alıyor.

- Başkan Albayrak, pazar yerini ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Kapalı Pazar yerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ziyarette Başkan Kadir Albayrak’a Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da eşlik etti. Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak ihtiyaç ve talepleri dinleyerek vatandaşların Ramazan ayının bolluk ve bereket içinde geçmesini dilediği kaydedildi.

Kaynak: AA