Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu Açıklaması

'Şu anda ülkemizin birçok sıkıntısı var. Ama en büyük ihtiyaç kucaklaşmak. Birbirleriyle aynı kanaate sahip olmayan, farklı siyasi görüşlerde bulunan insanların kucaklaşması lazım. Artık içerisinde bulunduğumuz kavga yeter'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Şu anda ülkemizin birçok sıkıntısı var. Ama en büyük ihtiyaç kucaklaşmak. Birbirleriyle aynı kanaate sahip olmayan, farklı siyasi görüşlerde bulunan insanların kucaklaşması lazım. Artık içerisinde bulunduğumuz kavga yeter.' dedi.

Karamollaoğlu, partisin il başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, ramazanın önemine değindi.

İslam alemin her yerinde kan ve gözyaşı olduğunu belirten Karamollaoğlu, 'İslam alemini içine sürüklendiği badirelerden kurtarmak istiyorsak hepimiz omuz omuza vermeye, el ele vermeye mecburuz. Bir dayanışma içinde olmaya mecburuz. İnşallah o günler de gelecek.' ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, gelecek yıllarda Saadet Partisinin çok daha büyük güç kazanacağına, ülkenin politikalarının oluşmasında etkili olacağına inandığını anlatarak, 'Böyle bir değişikliğe ihtiyaç olduğunu herkes hissediyor. Çeşitli partilerde bulunan, farklı kanaatlere sahip insanlar, bir sıkıntı içinde olduklarını ve bundan kurtulmak için mutlaka kendilerine bir elin uzanması gerektiğini hissediyor. Son 3-5 ay bir gerçeği ortaya koydu ki o da bu elin Saadet Partisi olduğu gerçeğidir. Bu gerçeğin idrak edilmesinden memnuniyet duyuyoruz.' diye konuştu.

Çok daha fazla çalışmaya, gayret göstermeye mecbur olduklarını vurgulayan Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

'Şu anda ülkemizin birçok sıkıntısı var. Ama en büyük ihtiyaç kucaklaşmak. Birbirleriyle aynı kanaate sahip olmayan insanların, farklı siyasi görüşlerde bulunan insanların kucaklaşması lazım. Artık içerisinde bulunduğumuz kavga yeter. 'Komuşumuzla, arkadaşımızla hatta akrabamızla bile kucaklaşmaya ihtiyaç var' denildiğine şahit oluyoruz. İnşallah biz bunun öncülüğünü yapacağız. İnşallah bütün milletimizi, farklı kanaatlerde, farklı düşüncelerde de olsalar kucaklayacağız. Biz bu milletin evlatlarıyız, beraberiz, birlik içindeyiz. Çok farklı kanaatlere sahip olmamız birbirimizin hasmı olmamız manasına gelmez, gelmemelidir de.'

İftar programına çok sayıda partili katıldı.
Kaynak: AA