Manisaspor Futbol Okulları Kayıtları Başladı

Manisaspor 2017 Futbol Okulları Yaz Dönemi kayıtları, Laleli Tarık Almış Alt Yapı Tesisleri’nde başladı. Kayıtların 23 Haziran Cuma gününe kadar devam edeceği öğrenilirken futbol okulunun 28 Haziran’da başlayacağı açıklandı.

Manisaspor Futbol Okulları Kayıtları Başladı
Manisaspor 2017 Futbol Okulları Yaz Dönemi kayıtlarının Laleli Tarık Almış Alt Yapı Tesisleri’nde başlaması dolayısıyla Manisaspor ikinci Başkanı Hakkı Övünç ve Gelişim Ligleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Baltacı açıklamalarda bulundu.

İkinci Başkan Hakkı Övünç Manisaspor 2017 Futbol Okulları Yaz Dönemi’nin Aytekin Viduşlu ve Engin Filizkan gibi Manisa futbolunun iki önemli antrenörünün teknik koordinatörlüğünde gerçekleştirileceğini ve okulların idari koordinatörlüğünün Sefa Çevik tarafından yürütüleceğini söyledi.



Gelişim Ligleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Baltacı ise 28 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek Manisaspor 2017 Futbol Okulları Yaz Dönemi açılış töreninin 19 Mayıs Stadı’nda yapılacağını aktararak, “Öğrencilerimizi bu sene iyi bir şekilde temel futbol eğitimi alabilecekleri futbol okullarımıza davet ediyoruz.” diye konuştu.

Öte yandan Manisaspor 2017 Futbol Okulları Yaz Dönemi’ne bu sene 2005-2011 tarihleri arasında doğanlar kayıt yaptırabilecek. 28 Haziran’da başlayacak olan 30 Ağustos’ta sona erecek olan temel futbol eğitimi süreci için; servis, forma, şort, tozluk, çanta ve şapka olmak üzere 200 TL, kardeş olan öğrencilerin başvurusu halinde ise 170 TL ücret talep edileceği bildirildi.

Kaynak: İHA