Kaymakam Ahmet Karaaslan Açıklaması Eğitimde Başarı Çıtasını Yükseliyor

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı sonuçlarını değerlendirdi.

Kaymakam Ahmet Karaaslan Açıklaması Eğitimde Başarı Çıtasını Yükseliyor
Puzarlar’da eğitim çıtasının her yıl daha daha yükseldiğini kaydeden Kaymakam Karaaslan, "Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) sınavında ilçemizde sınava giren 70 öğrenciden 2 öğrenci 120 sorunun tamamını doğru cevapladı. İlçemiz de bir ilki gerçekleştiren Sofular Ortaokulu öğrencisi Nevin Ünal ve Pazarlar Ortaokulu öğrencisi Kübra Akdemir soruların tamamını doğru cevaplayarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı zaman da her geçen gün başarı çıtasını yükselten ilçemiz okullarında 10 öğrenci 115 ve üstü net yapmıştır.Başarı çıtasını yükseltmek, eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak için yapılan çalışmalar meyvelerini vermektedir. İlçemiz idarecileri ve öğretmenlerinin üstün gayretleri ile her geçen eğitim kalitesi ve başarısı artmaktadır" dedi

Kaymakam Karaaslan, "Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında başarı çıtası yükselmiştir, geçen yıla göre yüzde 10’luk bir net artışı ile büyük bir başarıya imza atılmıştır. Bu başarıya imza atan öğrencilerimizi kutlar, büyük emek sahibi olan öğretmen ve idarecilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA