Kasadan 1 Dolarlık 29 Banknot Çıktı

Aksaray merkezli 3 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda, aralarında bir diyaliz merkezinin bağlı olduğu şirketin ortağı, yöneticisi ve çalışanlarının bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı Operasyonda, bir kasa içinde 1 dolarlık 29 banknot bulundu.

Aksaray merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yöneticisi olduğu diyaliz merkezinde yapılan aramalarda, kasa içinde 1 dolarlık 29 banknot bulundu.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, terör örgütüne finans sağladıkları ve nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla özel bir diyaliz merkezinin bağlı olduğu şirketin ortağı, yöneticisi ve çalışanı 7 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Aksaray, İçel ve Niğde'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 kişiyi gözaltına aldı.

Aksaray kent merkezindeki Zafer Mahallesi'nde bulunan diyaliz merkezinde yapılan aramalarda, kasa içinde 1 dolarlık 29 adet banknot ele geçirildi.

Şüpheliler, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, emniyete götürüldü.
Kaynak: AA