GTB, Yılın Hekimlerini Ödüllendirdi

Giresun Ticaret Borsası (GTB) tarafından Türkiye Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) ve Teknikerleri (Paramedik) Derneğinin düzenlediği Altın Ambulans Sağlık Ödülleri yarışmasında 'Yılın Başhekimi' ve 'Yılın Hekimi' ödüllerine layık görülen Dr. Mesut Özdemir ile Dr. Ziya Özdemir'e ödül verildi.

Valilik önünde düzenlenen törende konuşan Giresun Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, Giresun 112 Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mesut Özdemir'in 'Yılın Başhekimi', 112 Komuta Kontrol Merkezi (KKM) Hekimi Dr. Ziya Özdemir'in de 'Yılın Hekimi' seçildiklerini söyledi.

GTB Başkanı Temel Yanıkoğlu da doktorları başarılarından dolayı kutlayarak,'Ben duyduğumda gurur duydum. Tüm sağlık teşkilatı kutsal görev yapıyor. Ama 112'nin yeri ayrı. İlk müdahale, teşhis çok önemli. Zor şartlarda çalışıyorlar. Ben böyle bir başarı gösteren doktorlarımızı kutluyorum. GTB olarak bu tür başarıları ödüllendirmeye devam edeceğiz.' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Dr. Mesut Özdemir ile Dr. Ziya Özdemir’e ödülleri verilirken, törene Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, GTB Yönetim Kurulu üyeleri ile sağlık müdürlüğü çalışanları katıldı.

Kaynak: AA