Çocuk Cerrahisi Ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı Prof. Dr. Baran Tokar, Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde Göreve Başladı

Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı Prof. Dr. Baran Tokar, Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde yarı zamanlı hasta kabulüne başladı.

Çocuk Cerrahisi Ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı Prof. Dr. Baran Tokar, Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde Göreve Başladı
Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı olarak göreve başlayan Prof. Dr. Baran Tokar, 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1996 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamladı. Aynı yıl Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı’nda Öğretim Görevlisi olarak göreve başlayan Prof. Dr. Baran Tokar 2005 yılında Doçent, 2010 yılında ise Profesör unvanını aldı. 2010-2011 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı yapan Prof. Dr. Baran Tokar, 2011 yılında Tıpta Uzmanlık Kurulu Çocuk Ürolojisi Uzmanlık Belgesini almaya hak kazandı.

İlgi alanları çocuk cerrahisi ve çocuk ürolojisinde laparoskopik/endoskopik cerrahi, çocuklarda üriner sistemin rekonstrüktif cerrahisi, hipospadias, testis ve dış genital bölge cerrahisi olan ve ağırlıklı olarak bu konularda bilimsel çalışmaları bulunan Prof. Dr. Baran Tokar hafta içi 17.00-20.00, cumartesi günleri ise, 08.00-14.00 saatleri arasında Acıbadem Eskişehir Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümünde hasta kabulüne başladı.

Kaynak: İHA