Çankırı'da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Çankırı'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

İl merkezi ve ilçelerde bulunan şehit ailelerine yönelik kentteki bir restoranda iftar programı düzenlendi.

Programda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Şehit ailelerinin ve gazilerin Türk milletine emanet olduğunu belirten Yıldırım, Şırnak'taki helikopter kazasında şehit düşen komutanlar ile Lice'de şehit düşen askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlere çok şey borçlu olduklarını vurgulayan Yıldırım, 'İftarları, sahur ve teravihle rahmet ayı olan ramazan ayı sevinç ayıdır. Fakat ne yazık ki iftarlarımızın, teravih ve sahurlarımızın tadı kaçtı. Önceki gün 16 şehidimizi kalplerimize gömdük ve Allah katına yolcu ettik. İnşallah onlar kalan iftar ve sahurlarını Peygamber Efendimizle açıp bayramlarını tüm şehitlerimizle beraber yapacaklardır. Ama biz yine de hüzünlendik. İftarlarımız boğazlarımızda düğümlendi. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.' diye konuştu.

Programa Vali Mesut Köse, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, İl Jandarma Komutanı Halil Altıntaş ve daire müdürleri katıldı.

Kaynak: AA