Belediye Başkanı Özyavuz'dan TEOG Birincisine Ödül

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz,Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sistemi (TEOG) ikinci dönem ortak sınavında Türkiye birincisi olan İrem Akay'ı altınla ödüllendirdi.

Özyavuz, makamında kabul ettiği Akay'a cumhuriyet altını hediye etti, plaket verdi.

Özyavuz, yaptığı açıklamada Akay’ın TEOG sınavında 120 sorunun hepsini doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasına girdiğini söyledi.

Akay'ın Şanlıurfa'nın gururu olduğunu ifade eden Özyavuz, ' Biz de Harran Belediyesi olarak kızımızı kutladık ve kendisini çam sakızı çoban armağanı yarım altın ve plaket ile ödüllendirdik' dedi.

Belediye Başkanı Özyavuz'a teşekkür eden Akay da başarının sırının düzenli çalışmak olduğunu belirterek, ' Öncelikle ailemin desteği ve öğretmenlerimin emekleri sayesinde çalışarak derece yaptım. Emeğimin karşılığını aldım. Çalışmadan olmuyor, ilk duyunca çok mutlu oldum.' ifadelerini kullandı.

soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasında yer aldı.

TEOG sınavında 120 sorunun tamamına doğru cevap veren Şanlıurfa’da özel bir okulda 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki İrem Akay sonuçların açıklanmasıyla birlikte Türkiye birincileri arasına girdi.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Şanlıurfa'da Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) birincisi olan İrem Akay’ı yarım altın ve plaket ile ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Belediye makamında düzenlediği ödül töreninde A.A muhabirine yaptığı açıklamada, İrem Akay’ın TEOG sınavında 120 sorunun 120’sini doğru yaptığını ve aldığı tam puanla Türkiye birincileri arasına gidi. Bizde Harran belediyesi olarak kızımızı kutladık ve kendisine çam sakızı çoban armağanı yarım altın ve plaket ile ödüllendirdik. diye konuştu.

TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını yaparak Türkiye birincileri arasına giren İrem Akay ise yaptığı açıklamada, Öncelikle ailemin desteği ve öğretmenlerimin emekleri sayesinde çalışarak emeklerimin karşılığını aldım. Çalışmadan olmuyor ilk duyunca çok mutlu oldum emeklerimin karşılığını aldım. Dedi.

Kaynak: AA